رایانامه

شیربان
۲۸ شهریور ۱۳۹۴

تماس با ما

• نشانی:  خیابان طالقانی، بین وصال و قدس، پلاک 429، طبقه اول، واحد 1، دفتر کرسی یونسکو در آموزش مهندسی
  • تلفن:  88992215
  • دورنگار:  88953188
  • پست الکترونی:  ucee@ut.ac.ir
  • وبگاه:  www.ucee.ut.ac.ir

معرفی

دکتر حسین معماریان

رئیس کرسی یونسکو در آموزش مهندسی

دانش‌آموختۀ کارشناسی زمین شناسی از دانشگاه تهران، کارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی از دانشگاه واترلو کانادا و دکترای شکستگی در سنگ، از دانشگاه ولونگونگ استرالیاست. ایشان دارای چند سال سابقۀ کار حرفه‌ای در معادن زغالسنگ کرمان و همچنین مناطق نفتخیز جنوب کشور است. دکتر معماریان پایه گذار و رئیس کرسی یونسکو در آموزش مهندسی، استاد تمام مهندسی زمین دانشکده فنی دانشگاه تهران و عضو وابسته فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران است. ایشان نویسندۀ بیش از 25 کتاب بوده و تا کنون بیش از 200 مقاله پژوهشی را در نشریات و همایش‌های ملی و بین‌المللی به‌چاپ رسانده اند، که از آن میان 3 کتاب و بیش از 40 مقاله در زمینۀ آموزش مهندسی بوده است. هفت کتاب اخیر ایشان به‌عنوان کتاب سال، یا برگزیده و تقدیری، از کتاب سال جمهوری اسلامی ایران و کتاب‌های برگزیده دانشگاهی، انتخاب شده است. علایق پژوهشی دکتر معماریان شکستگی در سنگ، اکتشافات ژئوتکنیکی،  ژئومکانیک نفت، مخاطرات طبیعی و آموزش مهندسی است. ایشان عضو موسس و عضو هیئت مدیره انجمن آموزش مهندسی ایران و موسسه ارزشیابی آموزش مهندسی ایران بوده است.