نتایج فراخوان اشتراک تجربیات یاددهی-یادگیری، درآموزش مهندسی

به منظور شناسایی و ارج گذاردن به فعالیت‌های آموزشی کیفی و نوآورانۀ اعضای هیات علمی مهندسی، کرسی یونسکو در آموزش مهندسی، با همکاری انجمن آموزش مهندسی ایران، طی فراخوانی (اینجا)، اقدام به‌گردآوری تجربیات آموزشی اعضای هیأت علمی نمود. در پاسخ به این فراخوان  15 تجربه تدریس (به صورت متنی یا ویدیویی)، توسط دفتر کرسی یونسکو در آموزش مهندسی دریافت شد. این تجربیات، به همراه برگۀ طراحی شده برای ارزیابی آنها، برای گروه داوری ارسال شد. ترکیب داوران این دوره از فراخوان به ترتیب زیر بوده است:

• دانشجویان ارشد و دکتری 4 نفر
  • استادان نسل جدید 4 نفر
  • استادان پیشکسوت 3 نفر
  • کارشناس صنعت 1 نفر

به دنبال دریافت نظرات داوران و جمع بندی نتایج، 7 پتجربه تدریس زیر، شایسته تقدیر شناخته شدند. لوح تقدیر منتخبین فراخوان در جلسۀ پنج شنبه 26 تیرماه 1399 مجمع عمومی انجمن آموزش مهندسی ایران اهدا گردید. کرسی یونسکو در آموزش مهندسی و انجمن آموزش مهندسی ایران، ضمن تشکر از همۀ شرکت کنندگان و داوران این فراخوان، بر این باورند که تداوم به اشتراک گذاری تجربیات تدریس، نقش مثبتی در ارتقای کیفیت آموزش مهندسی خواهد داشت.

الن

منتخبین فراخوان اشتراک تجربیات یاددهی یادگیری (1398)

تالربت

1. یادگیری دانشجو محور، محتوا محور و فعالیت محور در آموزش دروس مهندسی (دکتر سید امید فاطمی، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران) - دریافت