شرکت کرسی در وبینار کشور قزاقستان؛ 10 اردیبهشت 1400

در تاریخ 10 اردیبهشت 1400 (30 آوریل 2021)، وبینار آنلاین به میزبانی دانشکده­های فلسفه علم و تاریخ، پداگوژی مدرن و دانشکده فنی مهندسی دانشگاه Auezov کشور قزاقستان، تحت عنوان " افزایش علاقه دانشجویان به فعالیت‌های پژوهشی در سیستم آموزش دانشگاهی" برگزار شد. این وبینار، زیر نظر وزارت علوم کشور قزاقستان، و با شرکت اساتید دانشگاه میزبان، 5 تن از استادان دانشکده علوم مهندسی دانشگاه ملی قرقیزستان و همچنین با حضور 4 تن از اساتید دانشکده علوم رفتاری و شناختی دانشگاه اورال روسیه، برگزارشد. در این وبینار، پس از سخنرانی اساتید پیشکسوت دانشگاه میزبان، ارائه­هایی از کشور ایران، قزاقستان، قرقیزستان و روسیه برگزار شد. در این وبینار، یکی از دانشجویان کارشناسی ارشد آموزش مهندسی (امیررضا محرابی)، از طرف کرسی یونسکو در آموزش مهندسی شرکت و به‌عنوان اولین سخنران، اقدام به ارائه یکی از آخرین پژوهش‌های کرسی، تحت عنوان "بررسی علل بی­انگیزگی دانشجویان مهندسی" پرداخت. این وبینار به زبان روسی برگزار شد و ارائه نماینده کرسی به ­طور همزمان از زبان انگلیسی به روسی ترجمه می‌شد. پس از اتمام این ارائه، که مورد استقبال قرار گرفت، به پرسش‌های اساتید حاضر پاسخ داده شد.

<span style="color:#000000;">شرکت کرسی در وبینار کشور قزاقستان؛ 10 اردیبهشت 1400</span>