کارگاه آموزشی الکترونیکی: پژوهش در آموزش مهندسی؛ 31 شهریور 1400

انجمن آموزش مهندسی ایران، کارگاه آموزشی پژوهش در آموزش مهندسی  را در روز چهارشنبه 31 شهریور ماه 1400 از ساعت 10 الی 12 توسط دکتر عباس بازرگان، استاد دانشگاه تهران، عضو هیأت مدیره انجمن و عضو شورای راهبردی کرسی یونسکو در آموزش مهندسی برگزار می‌کند.

هدف کلی کارگاه:

در این کارگاه، شرکت‌کنندگان با دیدگاه‌های زیربنائی معرفت‌شناسی انجام پژوهش در آموزش مهندسی آشنا می‌شوند. علاوه بر آن، ضمن آشنایی با روش‌های تحقیق کمی، کیفی و آمیخته، چگونگی استفاده از آن‌ها را برای بررسی مسایل مربوط به سیستم‌های آموزش مهندسی مورد نظر قرار می‌دهند.

هدف‌های ویژه:

در پایان کارگاه از شرکت‌کنندگان انتظار می‌رود:

1. دیدگاه‌های زیربنائی معرفت‌شناسی و نقش آن‌ها را در انتخاب روش تحقیق در آموزش مهندسی بیان کنند.
  2. چگونگی یافتن مسائل نظام آموزش مهندسی را برای انجام پژوهش از طریق انتخاب یک رویکرد منظم شرح دهند.
  3. روش‌های مناسب تحقیق در آموزش مهندسی را بر حسب نوع داده‌ها بیان کنند و در عمل، کاربرد آن‌ها را مشخص نمایند.
  4. چگونگی تحلیل وضعیت موجود و مطلوب نظام آموزش مهندسی ایران را شرح دهند و نحوه پی بردن به مسائل و نیازهای این نظام را برای انجام پژوهش به ویژه اقدام‌پژوهی و دانش‌پژوهی در تدریس-یادگیری به وسیله هیأت علمی را مورد بحث قرار دهند.
  5. موانع ساختاری، سازمانی و انسانی انجام پژوهش در آموزش مهندسی را در سطح دانشگاه بحث کنند و چگونگی برنامه‌ریزی برای تدوین طرح‌های پژوهشی در آموزش مهندسی را بحث کنند.

شرایط شرکت‌کنندگان:

الف) عضو هیأت‌علمی دانشکده‌های فنی و مهندسی

ب) عضو انجمن آموزش مهندسی ایران

پ) تبت‌نام به موقع در کارگاه (حداکثر تعداد شرکت‌کنندگان 30 نفر)

علاقه‌مندان برای حضور در کارگاه از اینجا ثبت‌نام نمایند.

کارگاه آموزشی الکترونیکی: پژوهش در آموزش مهندسی؛ 31 شهریور 1400