خیر مقدم

با شروع سال تحصیلی جدید، ما میزبان سومین گروه از دانشجویان دوره کارشناسی ارشد آموزش مهندسی هستیم.

سال تحصیلی جدید باردیگر آغاز شد، بدون آنکه حال و هوای همیشگی را داشته باشد. کمتر از 2 سال پیش بود که آموزش حضوری به یکباره محو شد و همه با هم به دنیای مجازی آموزش، پرتاب شدیم. رخدادی که قرار بود با پیشرفت فناوری، به‌تدریج  و طی چندین سال محقق شود، به‌اجبار در چند ماه، به اجرا در آمد. حاصل کار بروز کاستی‌ها و چالش‌های متعدد برای همۀ ذینفعان آموزش بود.

آموزش این دوره را امسال هم به‌صورت غیرحضوری آغاز  می‌کنیم. کوشش کرده‌ایم که در حد توان از کاستی‌های ناخواسته بکاهیم و امیدواریم در آینده نیز به کمک یکدیگر آموزش این رشته را، هر چه بیشتر، به‌سطح دلخواه نزدیک کنیم.

تجربه دو سال گذشته نشان می‌دهد که به دلیل نوپا بودن این رشته، سوال‌های متعددی برای دانشجویان جدید، ایجاد می‌شود. در یک جلسه غیر حضوری، که بزودی برگزار خواهد شد، با مجریان، اساتید و سازوکار ارایه دوره بیشتر آشنا خواهید شد. اطلاعات مورد نیاز و پاسخ به سوال‌های خود را از منابع زیر هم می‌توانید به‌دست آورید.

اطلاعات مربوط به نحوۀ شکل گیری این دوره و اهداف آنرا می توانید از مقاله ای که به‌این منظور تهیه و منتشر شده، به‌دست آورید http://ucee.ut.ac.ir/cms/112895

اطلاعات جامع مربوط به سازوکار اجرای دوره کارشناسی ارشد آموزش مهندسی را می‌توانید از وبگاه کرسی یونسکو در آموزش مهندسی کسب کنید http://www.ucee.ut.ac.ir/cms/112856

برنامه درسی نیمسال جاری و زمان ارایه درس‌ها در تارنمای فوق در دسترس است. اگر یکی از درس‌های این نیمسال را قبلا گذرانده اید، با ما تماس بگیرید و مستندات لازم را ارایه دهید تا درس جایگزین برای شما پیشنهاد شود.

از روش‌های زیر نیز می‌توانید با ما در تماس باشید و سوال‌های خود را با ما در میان بگذارید:

ریاست دانشکده علوم مهندسی: دکتر علی معینی، moeini@ut.ac.ir

مدیر گرایش آموزش مهندسی: دکتر سید محمود طاهری، 61112162، sm­­_taheri@ut.ac.ir

کارشناس گرایش آموزش مهندسی: سرکار خانم خیابانی، دانشکده علوم مهندسی  fkhiabani@ut.ac.ir 61112172 و 09376533416

مجری دوره کارشناسی ارشد آموزش مهندسی: دکتر حسین معماریان، memarian@ut.ac.ir09122969734

یا از طریق دفتر کرسی یونسکو در آموزش مهندسی: ucee@ut.ac.ir    88992215

گروه های دانشجویی: گروه واتساپی: ...

تارنما و نحوۀ شرکت برخط در کلاس‌های نیمسال جاری، برای شما ارسال خواهد شد.

در پایان تقاضا می‌شود رزومه عکس‌دار خود را طی یک هفته، برای ما ارسال نمایید (ucee@ut.ac.ir).

با آرزوی فردای بهتر برای همه،

دکتر حسین معماریان