MAB Young Scientists Awards

یونسکو در هر سال با هدف تشویق دانشمندان جوان کشورهای در حال توسعه به تحقیق در خصوص مسائل مرتبط با ذخیره‌گاه‌های زیست­کره و همچنین تبادل اطلاعات و تجربیات بین دانشمندان نسل جدید، جایزه‌ای را با عنوان دانشمند جوان انسان و کره مسکون (MAB) اعلام می‌کند.متقاضیان دریافت جایزه باید حداکثر ۳۵ سال سن داشته باشند و پروژه‌های بین بخشی مرتبط با ذخیره‌گاه‌های زیست­کره را برای جایزه دانشمند جوان انسان و کره مسکون پیشنهاد دهند. این پروژه‌ها باید حداکثر تا مدت دو سال انجام شود. مبلغ این جایزه حدود ۵۰۰۰ دلار امریکا است و متقاضیان باید در پروژه‌های خود به این نکته توجه داشته باشند که اجرای برنامه انسان و کره مسکون یونسکو تا سال ۲۰۲۵ بر اساس برنامه اقدام لیما و استراتژی این برنامه در جهت تحقق اهداف توسعه پایدار خواهد بود. همچنین چگونگی ارتباط پروژه با اقدامات پژوهشی لیما و  اهداف توسعه پایدار باید مشخص شده باشد.

داوطلبان واجد شرایط تا ۱۰ دی‌ماه ۱۴۰۰ فرصت دارند تا فرم تکمیل­ شده و رزومه خود را به گروه علوم کمیسیون ملی یونسکو – ایران به نشانی الکترونیکی science@irunesco.org ارسال نمایند.
در صورت نیاز می‌توانید با شماره ۰۲۱۲۲۲۵۹۷۲۶ تماس حاصل فرمایید.
علاقه­‌مندان می‌توانند برای دریافت فرم مربوطه و اطلاعات بیشتر  کلیک نمایند.

MAB Young Scientists Awards