همه چیز دربارۀ آموزش مهندسی

کارشناسی ارشد آموزش مهندسی چیست و چه محتوایی دارد؟ تحصیلات تکمیلی در این رشته چه جایگاهی در دنیا دارد؟

درصورتی که دانشجوی دوره کارشناسی ارشد آموزش مهندسی هستید یا مایلید این رشته تحصیلی را در آینده انتخاب کنید ولی سوال‌های بدون پاسخ زیادی در این مورد دارید، پیشنهاد می کنیم به وبسایت (اینجا) سری بزنید و پاسخ سوال‌های خود را بیابید در این وبسایت اطلاعات و آمار مربوط به آموزش مهندسی در جهان، از جمله آدرس و مشخصات مراکز آموزشی، برنامه‌های آموزشی، پژوهشها، کنفرانس‌ها، ژورنال‌ها، و بسیاری اطلاعات مفید دیگر در زمینه آموزش مهندسی فراهم آمده است. اطلاعات مربوط به دوره کارشناسی ارشد آموزش مهندسی که از سال 1398 در دانشکدگان فنی دانشگاه تهران آغاز به کار کرده است را نیز می تانید از اینجا و اینجا، به دست آورید.

همه چیز دربارۀ آموزش مهندسی