شرکت کرسی یونسکو در آموزش مهندسی در نشست منطقه‌ای یونسکو در مالزی؛ دی ماه 96

سرکار خانم دکتر گلناز جوزانی کهن، مسئول روابط بین‌الملل کرسی یونسکو در آموزش مهندسی و استادیار دانشکده مهندسی معدن، پردیس دانشکده‌های فنی، دانشگاه تهران به نمایندگی از کرسی یونسکو در آموزش مهندسی از تاریخ هشتم لغایت نهم آذرماه در نشست منطقه‌ای یونسکو با عنوان تقویت تعامل و تبادل دانش بین مراکز و کرسی‌های مرتبط با علوم طبیعی در آسیا و منطقه اقیانوس آرام به منظور ترویج همکاری‌های جنوب-جنوب شرکت نمودند. در این نشست 2 روزه که در جزیره پنانگ، مالزی برگزار شد، علاوه بر جمهوری اسلامی ایران، کشورهای مالزی، اندونزی، تیمور، نیجریه، مغولستان، چین و ژاپن نیز با داشتن نمایندگانی شرکت داشتند. این نشست، با ارائه پیشنهادها و راهکارهایی جهت هم‌افزایی همکاری‌های بین المللی بین مراکز و کرسی‌های مربوط به علوم طبیعی یونسکو اختتام یافت.

مشروح گزارش