برگزاری دوره آموزشی توسعه مهارت های حرفه ای اعضای هیأت علمی

دورۀ آموزشی چهار روزه، با هدف توسعۀ مهارت‌های یاددهی-یادگیری، با شرکت ۲۶ نفر از اعضای هیات علمی در تاریخ ۲ الی ۵ تیر ماه ۱۳۹۷ در دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران برگزار شد ...

دورۀ آموزشی توسعۀ مهارت‌های حرفه‌ای اعضای هیأت علمی، با هدف توسعۀ مهارت‌های یاددهی-یادگیری اعضای هیأت علمی، با مشارکت مرکز ارزیابی کیفیت دانشکده فنی دانشگاه تهران، کرسی یونسکو در آموزش مهندسی و انجمن آموزش مهندسی ایران، از تاریخ دوم تا پنجم تیر ماه، در پردیس 2 دانشکده فنی دانشگاه تهران برگزار شد. مدرس این دوره آموزشی، دکتر حسین معماریان، استاد دانشکدۀ فنی دانشگاه تهران و رئیس کرسی یونسکو در آموزش مهندسی بودند.

این دوره آموزشی چهار روزه، در 8 کارگاه آموزشی هر روز از ساعت 8:30 لغایت 4 بعد از ظهر برگزار شد و تعداد 26 نفر از اعضای هیأت علمی دانشکده فنی دانشگاه تهران و نیز 3 نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های صنعتی امیرکبیر و صنعتی شریف در آن شرکت داشتند. در آغاز دوره، آقای دکتر رضا فرجی دانا رئیس هیأت مدیره انجمن آموزش مهندسی ایران و آقای دکتر شاه آبادی مدیر دفتر ارزیابی کیفیت آموزش پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران ضمن تأکید بر لزوم توجه بیشتر به‌ کیفیت در آموزش مهندسی، به‌شرکت کنندگان در دوره خیرمقدم گفتند. کارگاه‌های این دوره آموزشی با مشارکت حداکثری شرکت کنندگان برگزار شد و در روز پایانی دوره نیز گواهی نامۀ دوره، به اساتید شرکت کننده، اهدا گردید. در نظرخواهی‌های صورت گرفته از شرکت کنندگان، ضرورت بهرمندی اعضای هیأت علمی مراکز آموزش مهندسی از چنین دوره‌هایی مورد تأکید قرار گرفت و ایجاد امکانات لازم برای برگزاری دوره‌های مشابه، برای طیف وسیع‌تری از اعضای هیأت علمی مهندسی کشور، پیشنهاد گردید.

برنامه دوره

نتیجه نظرسنجی