کارگاه: برگزاری کارگاه ویژه دستیاران آموزشی (TA) در پردیس 2 دانشکده های فنی دانشگاه تهران؛ 97/12/8

کارگاه آموزشی ویژه دستیاران آموزشی (TA)، با شرکت بیش از 60 نفر از دستیاران آموزشی پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران، در تاریخ  97/12/08، در دانشکده برق و کامپیوتر برگزار شد. در این کارگاه، دکتر حسین معماریان و دکتر رامتین خسروی به ترتیب در خصوص "سامان‌دهی کلاس‌های حل تمرین" و "ارائه تجربیات یک تدریس موفق" صحبت کردند. پس از هر سخنرانی دقایقی به پرسش و پاسخ پیرامون موضوع سخنرانی اختصاص داشت و در انتها هم، دستیاران آموزشی به بحث آزاد و ارائه تجربیات خود پرداختند. به شرکت‌کنندگان در این کارگاه آموزشی، گواهینامه دو زبانه شرکت در کارگاه اعطا خواهد شد.

<span style="color:#0066cc;">کارگاه:</span><span style="color:#000000;"> برگزاری کارگاه ویژه دستیاران آموزشی (TA) در پردیس 2 دانشکده های فنی دانشگاه تهران؛ </span><span style="color:#0066cc;">97/12/8</span>