برگزاری کنفرانس ملی ارزیابی کیفیت در نظام های دانشگاهی؛ 22 و 23 خردادماه 98

دومین کنفرانس بین‌المللی و سیزدهمین کنفرانس ملی ارزیابی کیفیت در نظام‌های دانشگاهی در روزهای 22 و 23 خرداد ماه در شیراز برگزار شد. دانشگاه شیراز، مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) برگزار کنندگاه این کنفرانس بودند. دکتر حسین معماریان، ریاست کرسی یونسکو در آموزش مهندسی، سخنران مدعو این کنفرانس بودند و مقاله‌ای را، تحت عنوان «تشکیل دفتر دادوری: گامی به سوی بهبود کیفیت آموزش عالی»، عرضه کردند. ایشان هم چنین ریاست یکی از میزگردهای این کنفرانس را، با عنوان «درس‌هایی از تجربه ارزشیابی آموزش مهندسی در آموزش عالی ایران»، به‌عهده داشتند.

<span style="color:#000000;"><strong>برگزاری کنفرانس ملی ارزیابی کیفیت در نظام های دانشگاهی؛ 22 و 23 خردادماه 98</strong></span>