کارگاه آموزشی "شیوه‌های بازنگری رشته‌های درسی، براساس استانداردهای ABET" بنا به درخواست دفتر گسترش و برنامه‌ریزی درسی معاونت آموزشی دانشگاه علم صنعت ایران و در تاریخ 19 تیرماه برگزار شد. در این کارگاه آموزشی که توسط دکتر حسین معماریان، رئیس کرسی یونسکو در آموزش مهندسی برگزار شد، حدود 40 نفر از اعضای هیأت‌علمی این دانشگاه از رشته‌های مختلف حضور داشتند. ایشان ابتدا در رابطه با استاندارد‌های آموزش مهندسی در جهان مطالبی را ارائه فرمودند و سپس در مورد اهمیت و نحوه ارزیابی برنامه‌های درسی و چگونگی سازگاری آن با رشته‌های مختلف تحصیلی سخنان خود را ادامه دادند. انتهای کارگاه نیز دقایقی به پرسش و پاسخ با حضار اختصاص داشت.

<span style="">برگزاری کارگاه " شیوه های بازنگری رشته های درسی، بر اساس استانداردهای ABET"؛ 98/4/19</span>