• جلسه: هشتاد و چهارمین جلسه شورای راهبردی کرسی یونسکو در آموزش مهندسی؛ 27 مهرماه 1401

هشتاد و چهارمین جلسه شورای راهبردی کرسی یونسکو در آموزش مهندسی روز چهارشنبه 27 مهرماه با حضور 18 نفر از اعضای محترم شورای راهبردی با دستور جلسه زیر تشکیل شد.

الف. دستور جلسه:

1. پیگیری مصوبات جلسه قبل و اطلاع رسانی

2.  پیشنهاد «تعیین جایگاه حقوقی و قانونی برای استاد پیش کسوت» (دکتر محمودرضا دلاور)

3. گزارش عملکرد دفتر دادوری (دکتر محمود موسوی مشهدی)

4. گزارش کارگروه آموزش ترکیبی (دکتر امید فاطمی)

5. گزارش پژوهش‌ها:

• طراحی برنامۀ توسعۀ حرفه‌ای اعضای هیات‌علمی مهندسی در زمینۀ تدریس و یادگیری (مهندس سارا موسوی صدر)
  • پیش‌بینی نحوۀ برگزاری کلاس‌های درسی دانشگاهی در جهان پساکرونا به کمک داده ­کاوی (مهندس امیر رضا محرابی)
  •  آسیب‌شناسی آموزش برخط مهندسی در بحران کووید 19 و ارائه چارچوب طراحی آموزشی یادگیری تلفیقی برای آینده (مهندس سما قرشی)

6. نقشه‌برداری از برنامه درسی (سخنرانی دکتر حسین معماریان)

......................

1.اطلاع‌رسانی

دکتر معماریان در خصوص موارد زیر اطلاع رسانی کردند و توضیحاتی ارائه دادند.

• تقدیر و تشکر از دکتر ناصر سلطانی، ریاست پیشین دانشکده فنی و عضو شورای راهبردی کرسی که همواره حامی فعالیت‌های کرسی بوده‌اند.
  • تبریک و خیر مقدم به آقای دکتر رحمت ستوده قره باغ، ریاست جدید دانشکدگان فنی و آرزوی موفقیت برای ایشان
  • ارائه گزارش چهارساله کرسی به دفتر یونسکو در پاریس و درخواست تمدید یک دوره 4 ساله فعالیت
  • اقدامات صورت گرفته برای به‌روزسانی و تقویت محتوایی سایت کرسی
  • درخواست استخدام فارغ‌التحصیلان آموزش مهندسی و تشکیل گروه آموزش مهندسی در دانشکده علوم مهندسی
  • مشکلات ناشی از اختصاصی شدن کنکور کارشناسی‌ارشد آموزش مهندسی و ضرورت اجرای اقدامات لازم جهت بازگرداندن شرایط به وضعیت قبلی

2) مباحث جلسه:

•  دکتر محمودرضا دلاور پیشنهاد خود در خصوص «تعیین جایگاه حقوقی و قانونی برای استاد پیش کسوت» مطالبی را برای اعضای بیان کردند و اعضا نظرات خود را مبنی بر غیرفوری بودن این پیشنهاد ارائه دادند.
  •  دکتر محمود موسوی مشهدی نیز گزارش خود درباره عملکرد دو ساله دفتر دادوری را برای اعضا ارائه کردند و آقای دکتر محمود کمره‌ای، معاونت محترم آموزشی دانشگاه، نظرات تکمیلی را در این باره مطرح کردند.
  •  خانم مهندس موسوی صدر، دانشجوی کارشناسی‌ارشد آموزش مهندسی، گزارش پژوهش پایان‌نامه خود را در زمینه طراحی برنامۀ توسعۀ حرفه‌ای اعضای هیأت‌علمی مهندسی در زمینۀ تدریس و یادگیری ارائه دادند.
  • خانم مهندس قریشی، دانشجوی کارشناسی‌ارشد آموزش مهندسی، گزارش پژوهش پایان‌نامه خود را در زمینه نحوه برگزاری کلاس‌های درسی در جهان پساکرونا ارائه دادند.
  • موارد 4 و 6 دستورجلسه و گزارش پژوهش آقای مهندس محرابی، به دلیل کمبود وقت به جلسه بعد موکول شد.

<ul><li><span style="color:#0066ff;">جلسه: </span>هشتاد و چهارمین جلسه شورای راهبردی کرسی یونسکو در آموزش مهندسی؛ <span style="color:#0066ff;">27 مهرماه 1401</span></li></ul>