جلسه: برگزاری جلسه نود و دوم شورای راهبردی کرسی یونسکو در آموزش مهندسی؛ 25 بهمن‌ماه 1402

نود و دومین جلسۀ شورای راهبردی کرسی یونسکو در آموزش مهندسی روز چهارشنبه 25 بهمن‌ماه با حضور 11 نفر از اعضای محترم شورای راهبردی تشکیل شد.

دستورجلسه
1. پیگیری مصوبات جلسه قبل و اطلاع‌رسانی (15 دقیقه)
2. سخنرانی: برنامۀ درسی پنهان در آموزش عالی (دکتر حسین معماریان) (45 دقیقه)
3. سخنرانی: آقای حسین ساسانی تحت عنوان: یادگیری پایدار برای رهبران فردا (60 دقیقه)

چکیده موارد مطرح شده
1. اطلاع‌رسانی
-  گزارش فعالیت‌های کرسی در ماه‌های دی و بهمن 1402 (اینجا).

2. سخنرانی‌ها
-   سخنرانی تحت عنوان «برنامۀ درسی پنهان در آموزش عالی»، توسط دکتر حسین معماریان (اینجا).
-   سخنرانی آقای مهندس ساسانی، نظریه‌پرداز توسعۀ پایدار، تحت عنوان: «یادگیری پایدار برای رهبران فردا» (اینجا).

3. مصوبات
-   در صورت موافقت اعضا، جلسۀ بعدی شورای راهبردی به‌صورت حضوری تشکیل خواهد شد.
-   در جلسۀ آینده، موضوع کارورزی دانشجویان کارشناسی‌ارشد آموزش مهندسی در دانشکده‌های مختلف، مورد بحث قرار گرفته و جنبه‌های مثبت و منفی آن بررسی می‌شود.
-   همانند روالی که پیشتر مرسوم بود، در هر جلسه شورای راهبردی، معاون محترم آموزشی یک دانشکده،‌ گزارشی از فعالیت‌ها، چالش‌ها و دستاوردهای آموزشی دانشکده خود را ارائه و به بحث بگذارد.
-   در جلسات آینده، به‌منظور رسیدن به یک مفهوم مشترک، موضوعات "برنامۀ درسی پنهان" و "یادگیری مداوم"، به بحث گذاشته شود.

<span style="color:#0066cc;">جلسه:</span> برگزاری جلسه نود و دوم شورای راهبردی کرسی یونسکو در آموزش مهندسی؛<span style="color:#0066cc;"> 25 بهمن&zwnj;ماه 1402</span><br />